Hızlı Okuma Sertifikası - meslekburda.com
Eğitim 14/10/2021

Hızlı Okuma Sertifikası

UZAKTAN EĞTİM ve HIZLI OKUMA EĞTİMİ

Eğitim oldukça önemli bir değer olarak yıllardır hayatımızın içinde var olan bir olgudur. Bu konuda oldukça farklı teknikler geliştirilerek klasik yüz yüze ve devam mecburiyeti bulunan eğitim modellerinden uzaktan eğitim gibi teknolojinin tüm alt yapılarını başarı ile kullanan eğitim teknikleri uygulanmaya başlanmıştır. Bu eğitimler eğitim kurumunun kendi niteliği dairesinde ilgili merkezlerce onaylı veya eğitim kurumunun akreditasyonuna entegre eğitimlerdir. Merkezimizde verilen eğitimler uzaktan eğitim modeline uygun ve verdiğimiz tüm mesleki eğitim sertifikaları gibi Hızlı Okuma eğitimi sonundaki sertifikalar da üniversite onaylıdır.

Uzaktan Eğitim

Ülkemizde açık öğretim vb metotlar ile giren yüz yüze eğitim harici eğitim türleri son günlerde oldukça popüler olmuştur. Başta yüksek öğretim kurumları olmak üzere ihtiyacın ve talebin oldukça fazla olduğu bölümlerde ve genel anlamı ile üniversite eğitiminden geniş kitleleri yararlandırmak üzere, özellikle uzaktan eğitim kapsamında verilen eğitimlerin sayısı oldukça artmıştır. Lisan ve ön lisans düzeyindeki eğitimlere eklenen sertifika eğitimleri ile de bireylerin birden fazla alanda uzman olmasının eğitim açısından yolu açılmıştır. Modelde zaman ve yer kısıtlamamsı olmadan dijital eğitim malzemeleri ile verilen eğitimlerde sınav uygulamaları çoğu kez online olarak yapılmaktadır. Bunun dışında bitirme veya sertifika sınavlarının bir merkezde denetim altında online olarak uygulandığı modellerde mevcuttur. Bu eğitimlerin en büyük getirisi sonuçta alınan diploma veya uzaktan eğitim sertifikası konusunda geçerlilik sorununun olmaması ve özellikle maddi açıdan büyük yükler getirmeden tamamlanmasıdır. Özellikle çalışan kişilerin eğitim almaları klasik sistemde işlerini bırakmaları veya kısmi devamları ile mümkün olmakta iken bu sistemde modern alt yapı ve dijital malzemelerle verilen destek sayesinde hiçbir zaman ve maddi kayba uğramadan eğitim süreci tamamlanabilmektedir.

Hızlı Okuma Eğitimlerimiz

Eğitim merkezimizde uzaktan eğitim sertifikası verilmek üzere düzenlenen hızlı okuma eğitimleri oldukça önemli bir ihtiyaca cevap vermektedir. Bu noktada katılımcı son derece hızlı bir şekilde okuması gerektiği kadarı ile bir metni okuyup, anlaması gerekeni oldukça kısa bir zamanda hafıza alabilmektedir. Bu da özellikle genel eğitim hayatında oldukça büyük zaman ve emek tasarrufu ve daha üst seviyede başarıyı getirmektedir. Yine hızlı okumaya dayalı işlerde çalışanlar için de işlerini daha kısa sürede yapma ve hata oranını azaltma olanağı sunmaktadır. 80 saatlik olarak planlanmış ve uzman kadroların hazırlayıp verdikleri eğitimin ardından alınan hızlı okuma konusundaki uzaktan eğitim sertifikası üniversite tarafından onaylı ve mesleki belgesi vasfındadır. Bu konuda yetkisiz veya ehil olmayan eğitmenlerin verdikleri kurslara nazaran, kurumsal, üniversite onaylı eğitim ve sertifikalandırma süreci nedeni ile merkezimiz oldukça başarılı bir kurumdur. Verdiğimiz tüm eğitimler alanında başarısını ve yetkinliğini kanıtlamış uzmanlarca verilmektedir. Eğitim sonunda Hızlı Okuma ile alakalı alacağınız sertifika üniversite onaylı olacaktır.

 

 


Yazar : MERVE AKBAŞ

Yazarın Biyografisi :

KATEGORİLER
Biz Sizi Arayalım
Eğitimler ve sertifika programları hakkındaki sorularınızı hemen cevaplayalım!
BENZER İÇERİKLER
Eğitim 2023-03-07 12:20:05
Eğitim 2021-10-14 14:58:58
Eğitim 2021-10-21 16:43:22
Eğitim 2021-11-06 17:26:35
© 2016-2021 Meslekburda. Tüm Hakları Saklıdır.