Mustafa Küçükakarsu Kimdir ? - meslekburda.com
Eğitim 06/11/2021

Mustafa Küçükakarsu Kimdir ?

Mustafa Küçükakarsu

Kripto para uzmanı Mustafa Küçükakarsu Yüksek Biyomedikal Mühendisi ve Bilgisayar Mühendisidir. Şu an yapay zeka üzerine çalışmalar yürüten bir firmada yazılım geliştirici olarak çalışmaktadır. Aynı zamanda finans ve mühendislik alanlarında canlı ve video eğitimler vermektedir. Yapay zeka yöntemlerinin finans üzerinde uygulamaları üzerinde çalışıp yapay zeka temelli teknik analiz yöntemleri oluşturmaktadır.

Mustafa Küçükakarsu, teknik analizi global bilim olarak gören arka planda yüksek matematik, istatiksel metotlar ve yatırımcı psikolojisi barındırdığını söylemektedir. Eğitimlerle, teknik analiz yöntemlerini derinlemesine inceleyerek, örnekler vererek yatırımlarınızı bir başkası değil sizin yön vermenizi sağlayacaktır.

Kripto para piyasası yılın 365 günü 24 saat işlem görmesi sebebi ile diğer piyasalardan farklı bir çalışma prensibine sahiptir. Bu nedenle standart teknik analiz yöntemlerinin kullanılması sağlıklı sonuçlar vermeyebilir. Teknik analiz yöntemlerinin kripto para piyasaları için özelleştirilmesi gerekmektedir. Eğitimlerinde bu yöntemlerin kripto para yatırımı için özelleştirip anlatımı yapılmaktadır. Aynı zamanda kendisinin oluşturmuş olduğu teknik analiz yöntemlerini de sadece eğitimlerinde paylaşmaktadır ve bunların ayrıntılı kullanımlarını göstermektedir. Uygulamalı Bitcoin ve Kripto Para Uzmanlık ve Analiz eğitimimizde kripto para borsasında profesyonelleşerek yatırım yaparak zarar etmeden kazançlı çıkmayı yıllara dayanan tecrübeleri ve bilgisiyle size aktaracaktır. Minimum risk maksimum kazanç için teknik analiz yöntemlerinin iyi uygulanabilmesi gerekmektedir.

 

Mustafa Küçükakarsu Twitter Hesabı:

https://twitter.com/mkucukakarsu

Mustafa Küçükakarsu Linkedin Hesabı:

linkedin.com/in/kucukakarsu

 


Yazar : ARZU BAŞARAN

Yazarın Biyografisi :

Arzu Başaran, mesleki araştırmalar yapan bir editör olarak, kariyerine akademik bir zeminde başlayan ve zamanla medya ve yayıncılık alanında kendini geliştiren bir profesyoneldir. Üniversite eğitimini iletişim ve medya çalışmaları üzerine tamamlamıştır ve bu alanda yüksek lisans yapmıştır. Kariyerine başladığı ilk yıllarda çeşitli akademik dergilerde editör olarak çalışmış, bu süreçte araştırma ve inceleme yazılarına yoğunlaşmıştır.

Akademik kariyerinin ardından medya sektörüne geçiş yaparak, özellikle gazete ve dergi yayıncılığında kendini kanıtlamıştır. Arzu Başaran, geniş bir konu yelpazesinde derinlemesine araştırmalar yaparak, sosyal, kültürel ve bilimsel konularda önemli makaleler ve röportajlar hazırlamıştır. Ayrıca, dijital medya ve sosyal medya trendleri üzerine çalışmalar yaparak, bu alanlarda da uzmanlaşmıştır.

Kariyeri boyunca birçok seminere ve atölye çalışmasına katılan ve bazılarında eğitmen olarak yer alan Arzu Başaran, genç gazetecilere ve iletişim öğrencilerine mentorluk yapmaktadır. Aynı zamanda, kadınların medya sektöründeki rolleri ve fırsat eşitliği konularında aktif çalışmalar yürütmekte ve bu konularda sık sık konferanslar vermektedir.

Başaran, mesleki kariyerinde edindiği deneyimleri, genç meslektaşlarına aktarmak ve medya sektörünün gelişimine katkıda bulunmak için sürekli olarak kendini geliştirmeye ve yeni projeler üretmeye devam etmektedir.


KATEGORİLER
Biz Sizi Arayalım
Eğitimler ve sertifika programları hakkındaki sorularınızı hemen cevaplayalım!
BENZER İÇERİKLER
© 2016-2021 Meslekburda. Tüm Hakları Saklıdır.