Güvenli Kripto Para Yatırım Platformları - meslekburda.com
Eğitim 21/10/2021

Güvenli Kripto Para Yatırım Platformları

Güvenli Kripto Para Yatırım Platformları

Pandemi dönemi boyunca kripto para birimlere olan talep artışı, kripto para birimleri ile ilgilenen birey sayısını da bir hayli arttırdı. Güvenip işlemlerinizi sağlayabileceğiniz en iyi Bitcoin sitelerinin bir listesini sizler için hazırladık. Bu siteler daha önce bizler tarafından işlem yapılan sitelerdir ve hiç sorun yaşamadığımızı söylemek isteriz. İlk olarak nelere dikkat edilmesi gerektiğine göz atabilir ve ardından web sitelerine geçebiliriz. En güvenilir kripto para yatırım platformları güvenli bitcoin siteleri hakkındaki araştırmaları sizlerle paylaşıyoruz.

BTCTurk

Türkiye’de en geniş kripto platformları arasında yer edinen ve çeşitli kripto para birimlerinde alım satım fırsatı sunan bir platformdur. Halka sunmuş olduğu belgeler ve ödeme kanıtları platform da yer ediniyor. Ortalama olarak işlem hacmi 250 milyon dolaylarında olduğu tahmin edilmektedir. Yabancı platformların almış olduğu komisyon miktarlarıyla orantılı olarak, ülkemizde çalışmak isteyen bireylere göre biraz daha fazla miktarlar sunmuş olmalarına rağmen ülkemizde tercih edilebilecek güvenli bitcoin siteleri arasında yer edinmektedir.

Binance

2021 yılı itibari ile günlük olarak ortalama 10 milyar işlemi hacmi bulunan Binance, kripto para birimi ile uğraşanlar için en büyük Bitcoin platformu olduğunu söyleyebiliriz. Binance sitesinde 876 adet para birimine yönelik olarak 258 farklı coinler ile işlemlerinizi sağlayabilirsiniz. Binance sitesine günlük yaklaşık olarak 28 milyon birey ziyaretçi olarak giriş sağlamaktadır. En iyi güvenilir bitcoin siteleri arasında yer alana Binance sitesinin sektörün en iyisi olduğunu söyleyebiliriz.

Coinbase Pro

Coinbase Pro, ABD’de yer alan en ünlü ve önemli kripto para birimi siteleri arasında yer almaktadır. Global olarak her gün yaklaşık 5 milyon ziyaretçi almaktadır. CoinsebasePro’da 38 parça için 99 çift sunmaktadır. Günlük olarak 2 milyar doların üzerinde işlem imkanı sunan platform, San Francisco, California’da yer almaktadır. Coinbase Pro, acemi kullanıcıların bile rahatlıkla anlayabileceği basit bir kullanıcı ara yüzüne sahiptir. Piyasa rekabetine göre oldukça düşük ücretlerle işlem yapılabilmesine olanak sağlar.

CEX. IO

Eski bir madencilik platformu olan CEX. IO, basit bir şekilde ticaret yapabileceğiniz kripto para sitelerinden birisidir. Güven puanı anlamında 10 üzerinden 8 puan alan bu platform, günlük olarak ortalama 25 milyon işlem hacmine sahiptir. CEX. IOkripto para platformda 53 kripto para ile 149 çift alım satımimkanı bulunmaktadır. İnternet sitesinde şu anda Türkçe dili desteklenmemekte ancak ancak İngilizce olarak işlem yapabilen kullanıcılar için diğer kripto para platformlarına nazaran oldukça daha iyi fiyatlar bulacağını söyleyebiliriz.

Paribu

Paribu borsası, 2017 yılından itibaren kullanıcılarına hizmet sunmaktadır ve şuanda yaklaşık olarak 1 milyon dolaylarında kullanıcısı bulunmaktadır. Türkiye’de kullanıcılara hizmet sunan basit ara yüz, hızlı ve kullanışlı olan bir platformdur. Türkiye’de yer alan güvenilir bitcoin siteleri arasında yerini almıştır. 22 çiftten 22 adet işlem imkânı sunmaktadır. Günlük ortalama olarak 200 milyon dolaylarında işlem hacmi bulunmaktadır. Platformda komisyon ortalama 0.32 miktarındadır.

Bitlo.com

Türk kripto borsaları arasında yer edinen Bitlo.com, çok öncelerden Binans ismi altında faaliyetlerini sürdürüyordu. Oldukça basit bir ara yüzüyle ve hızlı müşteri destek imkânı ile ön plana çıkan bu platform, bireylerin dijital paraları gönül rahatlığı ile saklayabilmesine olanak sağlamaktadır. Ayrıca ön plana çıkan özellikleri arasında 7 gün 24 saat müşterilere yardımcı olan yardım hattı ve para çekim ile yatırım imkânlarını aksatmadan müşterilere sunabilmesidir. Ülkemizde bazı tanınmış iş adamları tarafından kurulmuştur. Bitlo.com borsasında tüm popüler coinlerin yanı sıra çoğu alt coinler ile de işlemler yapabilirsiniz. Günlük olarak 50 milyon dolardan fazla işlem yapılmaktadır.  Bu nedenle başarılı bir Türk kripto para borsası olduğunu söyleyebiliriz.


Yazar : Mustafa Küçükakarsu

Yazarın Biyografisi :
Kripto para uzmanı Mustafa Küçükakarsu Yüksek Biyomedikal Mühendisi ve Bilgisayar Mühendisidir. Şu an yapay zekâ üzerine çalışmalar yürüten bir firmada yazılım geliştirici olarak çalışmaktadır. Aynı zamanda finans ve mühendislik alanlarında canlı ve video eğitimler vermektedir. Yapay zekâ yöntemlerinin finans üzerinde uygulamaları üzerinde çalışıp yapay zekâ temelli teknik analiz yöntemleri oluşturmaktadır.

Sosyal Medya hesaplarında kripto para piyasası hakkında bilgiler paylaşmaktadır. 
Twitter Hesabı:
Linkedin Hesabı:

 


KATEGORİLER
Biz Sizi Arayalım
Eğitimler ve sertifika programları hakkındaki sorularınızı hemen cevaplayalım!
BENZER İÇERİKLER
Eğitim 2021-10-14 15:16:04
Eğitim 2021-10-21 16:52:35
Eğitim 2021-10-13 12:02:34
© 2016-2021 Meslekburda. Tüm Hakları Saklıdır.