Eğitim Danışmanı ile görüşme başlat
ŞİMDİ BAŞVUR
Kampanyanın bitmesine 0 Gün 0 Saat 0 Dakika 0 Saniye
KVKK Uzmanlığı Eğitimi - meslekburda.com
5 PUAN

KVKK Uzmanlığı Eğitimi

Kişisel verilerin korunma kanunu alanında bilmeniz gereken her şeyi öğrenir bu alanda yetkin bir birey olmanızı sağlar.

EĞİTİM DETAYLARI

30
Kontenjan
120 Saat
Eğitim Süresi
Beykoz Üniversitesi
Sertifika Programı
Evet
E-Devletten Sorgulama
5
Kurs Puanı
86%
Sınav Başarı Oranı
Kredi Kartına +9 Taksit ile Aylık 76.67 ₺'den Başlayan Fiyatlarla
SON KAYITLAR : 4 Gün 11 Saat 51 Dakika

Neler Öğreneceğim?

Eğitim boyunca, Kişisel Verilerin Korunması Kanununun içeriği hakkında detaylı bilgi ediniyorsunuz. Kanunun uygulanması ve pratik iş dünyasında oluşturduğu değişiklikleri detaylı olarak öğrenerek, kendi çalışma alanınıza nasıl entegre edeceğinizi kavrıyorsunuz. Eğitimi tamamladığınızda, bütün KVKK sürecini yönetmek için yeterli donanımı edinmiş oluyorsunuz.

Beykoz Üniversitesi tarafından tahsis edilen sertifikaların doğruluğunu aşağıdaki bağlantıdan sorgulayabilirsiniz.

 Sertifika Doğrulama

• Eğitimler İnternet ortamında  yapılmaktadır

• Eğitim süresi 1 aydır.

• Eğitim videoları ve sunumlar eğitimi satın aldığınız anda hazır bir şekilde gelecektir.

• Eğitim süresi içerisinde dilediğiniz gün ve saatlerde uzaktan eğitim sistemine kullanıcı adı ve şifre ile giriş yaparak eğitiminizi alabilirsiniz.

• Eğitim videolarını izlemek için internete bağlı bir cihaza sahip olmanız yeterlidir.

• Sertifika sınavı, eğitimin son haftası internet ortamında online sınav olarak yapılır.

• 3 adet sınav hakkınız bulunmaktadır. İlk sınavda yeterli puanı aldığınız taktirde ikinci ve üçüncü sınav hakkınızı kullanmak zorunda değilsiniz.

• Sınav tarihi eğitim danışmanlarınız tarafından size bildirilecektir.

• Sınavdan en az 50 puan almanız gerekmektedir.

• Eğitimin kesin kaydından sonra iptal ve iadesi olmamaktadır.

• Avrupa Birliği ve KVKK

•  Kişisel verilerin korunması hukukunun Türkiye'de gelişimi

•  Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nun amaç ve kapsamı

•  Kişisel veri ve hassas kişisel verinin tanımlanması ve işleme koşulları

•  Kişisel verilerin silinmesi yok edilmesi veya anonim hale getirilmesi süreçleri

•  Kişisel veri nedir? Özel Nitelikli Kişisel Veri Nedir?

•  Kişisel verilerin aktarılması koşulları

•  Veri İşleme Süreçleri

•  Veri sorumlusunun yükümlülükleri ve ilgili kişilerin hakları

•  Kurumlardaki Yönetişim Yapısı

•  İrtibat Kişisi

•  Başvuru Süreçlerinin Yönetim/İlgili Kişinin Hakları

•  Veri İşlemeye İlişkin İdari ve Teknik Tedbirler

•  Veri Sorumlusunun Hukuki Yükümlülükleri

•  Aydınlatma Yükümlülüğü

•  Açık Rıza ve İstisna Halleri

•  Kişisel Veri İşleme Envanteri Nasıl Hazırlanır?

•  Kişisel Veri Saklama ve İmha Politikası

•  Saklama Süreleri

• Silme

• Yok Etme ve Anonimleştirme nedir?

• Denetim ve Risk Analizi

• VERBİS nedir?

• VERBİS’e kayıt süreci

• 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu cezaları

• Kişisel Verileri Koruma Kurumu ve yetkileri

• Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında hazırlanması gereken politika

• prosedür ve diğer dokümantasyon

• BS 10012 Kişisel Bilgi Yönetim Sistemi hakkında bilgilendirme

• 6698 Sayılı Kişisel Verileri Koruma Kanunu (KVKK) ve GDPR

• Örnek KVKK uygulaması 1

• Örnek KVKK uygulaması 2

• Örnek KVKK uygulaması 3

• Örnek KVKK uygulaması 4

• Örnek KVKK uygulaması 5

• Genel olarak Kişisel Verilerin Korunma Kanunu ile ilgili her şeyi öğrenmenizi ve bu kona uzmanlaşmanıza yardımcı olacak bilgileri öğrenirsiniz.

• Hukuk Müşavirleri ve Avukatlar,

• Kamu ve Özel Sektör fark etmeksizin,

• İnsan Kaynakları yöneticileri ve İK çalışanları

• Bilgi İşlem Merkezi yöneticileri ve Bilgi İşlem çalışanları,

• Hakla İlişkiler bölüm yöneticileri ve çalışanları,

• Satış, İş Geliştirme ve Pazarlama bölüm yöneticileri ve personeli,

• Kişisel Veri Sorumluları,

• Kişisel verilerin korunması konusunda bilinçlenmek isteyen tüm bireyler.

• Muhasebeciler ve mali müşavirler

• Alana ilgi duyan herkes

• Bütün küçük, orta ve büyük ölçekli işletmelerde KVKK Uzmanı olarak görev alabilirsiniz.

BU KURSTA İŞ VAR

Eğitim bitiminde uygulanan sınavın ardından eğitim programına katılan adaylara Eğitim sertifikalarını vererek kolaylıkla bu alanda iş yaşamına atılmalarına destek olmaktayız.

Eğitim boyunca, Kişisel Verilerin Korunması Kanununun içeriği hakkında detaylı bilgi ediniyorsunuz. Kanunun uygulanması ve pratik iş dünyasında oluşturduğu değişiklikleri detaylı olarak öğrenerek, kendi çalışma alanınıza nasıl entegre edeceğinizi kavrıyorsunuz. Eğitimi tamamladığınızda, bütün KVKK sürecini yönetmek için yeterli donanımı edinmiş oluyorsunuz.

KVKK uzmanı olarak görev aldığınızda sorumluluklarınız arasında; bağlı bulunduğunuz kurum ya da şirketin ihtiyaçlarını belirlemeye yönelik incelemeler yapmak, yetkili merciler tarafından alınan kararların uygulanması için adımlar belirlemek, süreci denetlemek, KVKK uygulamaları için yüksek verimli alternatif stratejiler geliştirmek, üretim ve hizmetlerden maksimum fayda elde etmeye yönelik adımlar atmak, kişisel verilerin korunması konulu, yurt içi ve yurt dışı gelişmeleri anlık olarak takip ederek kurumunuzun entegrasyonunu kolaylaştırmak yer alıyor.

KVKK uzmanı olarak kariyerinize yön verdiğinizde, özel sektörde, şirketinizin KVKK uyum sürecini yönetebilirsiniz. Sertifikanız, süreç yönetimiyle ilgili yeterli donanıma sahip olduğunuzu ispatlar niteliktedir. Son dönem devlet kadrolarının önemli bir kısmı da KVKK uzmanlığı ve uzman yardımcılığıdır. Bu kadrolarda görev alabilmeniz için mühendislik ya da sosyal bilimler fakültesinde 4 yıllık lisans eğitimini tamamlamanız gerekiyor.

Beykoz Üniversitesi'nin uzman kadrosu tarafından hazırlanan eğitim planı 120 saatlik video ve sunumlardan oluşuyor. KVKK ve entegrasyon süreci hakkında bilmeniz gereken her noktaya değinen bu eğitim serisi 1 ay sürüyor. Derslerinize bu süre boyunca istediğiniz günün her saatinde ve istediğiniz her yerden katılabiliyorsunuz. Eğitim zengin kaynaklarla hazırlanmış sunumlar ve uzmanların hazırladığı video derslerden oluşuyor.

Eğitimi tamamladığınızda, sertifika sınavına girişe hak kazanıyorsunuz. 3 defa sertifika sınavına girme hakkınız bulunuyor. Sertifika sınavında 50 ve üzeri puan aldığınızda, Türkiye’nin her yerinde geçerliliğe sahip sertifikanızı alabilirsiniz. İlk sınavda yeterli puan alırsanız, diğer sınav haklarınızı kullanmayabilirsiniz. Sertifika sınavınız eğitim programının son haftasında gerçekleşiyor. Net sınav tarihleri, eğitim danışmanı tarafından size önceden bildiriliyor. Sınavda başarılı olduktan sonra, 3 hafta içerisinde Beykoz Üniversitesi onaylı sertifika belgeniz adresinize ulaştırılıyor. Sertifikanızı daha erken dönemde kullanmak için sertifika kodundan da yararlanabilirsiniz. Sertifika bilgilerinize E-Devlet kanalından da ulaşabilirsiniz.

Sertifika Alanlar

Yorumlar
Başarılı Sertifika Eğitimlerinin özel yorumlarını okuyun

Eğitimini Bul

Seçtiğin eğitimi kredi kartı yada banka havalesi ile hemen satın alarak eğitimine hemen başlayabilirsin..

Kolay Satın Al

Seçtiğin eğitimi kredi kartı yada banka havalesi ile hemen satın alarak eğitimine hemen başlayabilirsin..

Dilediğin Zaman İzle

Eğitimin gün ve saati sana bağlı, dilediğin an bilgisayarından yada telefonundan eğitimleri izleyebilirsin.

Sertifikan Adresine Gelsin

Sertifikan üniversiteden adresine gelsin, Sertifikanı CV’ne altın harflerle yazdır.

Biz Sizi Arayalım

Eğitimler ve sertifika programları hakkındaki sorularınızı hemen cevaplayalım!

WHATSAPP YARDIM
MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ

Diğer Eğitimlerimiz

© 2016-2020 Meslekburda. Tüm Hakları Saklıdır.