Eğitim Danışmanı ile görüşme başlat
ŞİMDİ BAŞVUR
Kampanyanın bitmesine 0 Gün 0 Saat 0 Dakika 0 Saniye
KVKK Uzmanlığı Eğitimi - meslekburda.com
5 PUAN

KVKK Uzmanlığı Eğitimi

Kişisel verilerin korunma kanunu alanında bilmeniz gereken her şeyi öğrenir bu alanda yetkin bir birey olmanızı sağlar.

EĞİTİM DETAYLARI

30
Kontenjan
120 Saat
Eğitim Süresi
Ankara Bilim Üniversitesi
Sertifika Programı
Evet
E-Devletten Sorgulama
100
Kurs Puanı
86%
Sınav Başarı Oranı
Kredi Kartına +9 Taksit ile Aylık 205.56 ₺'den Başlayan Fiyatlarla
SON KAYITLAR : 4 Gün 21 Saat 29 Dakika

Neler Öğreneceğim?

Eğitim boyunca, Kişisel Verilerin Korunması Kanununun içeriği hakkında detaylı bilgi ediniyorsunuz. Kanunun uygulanması ve pratik iş dünyasında oluşturduğu değişiklikleri detaylı olarak öğrenerek, kendi çalışma alanınıza nasıl entegre edeceğinizi kavrıyorsunuz. Eğitimi tamamladığınızda, bütün KVKK sürecini yönetmek için yeterli donanımı edinmiş oluyorsunuz.

• Eğitimler İnternet ortamında  yapılmaktadır

• Eğitim süresi 1 aydır.

• Eğitim videoları ve sunumlar eğitimi satın aldığınız anda hazır bir şekilde gelecektir.

• Eğitim süresi içerisinde dilediğiniz gün ve saatlerde uzaktan eğitim sistemine kullanıcı adı ve şifre ile giriş yaparak eğitiminizi alabilirsiniz.

• Eğitim videolarını izlemek için internete bağlı bir cihaza sahip olmanız yeterlidir.

• Sertifika sınavı, eğitimin son haftası internet ortamında online sınav olarak yapılır.

• 3 adet sınav hakkınız bulunmaktadır. İlk sınavda yeterli puanı aldığınız taktirde ikinci ve üçüncü sınav hakkınızı kullanmak zorunda değilsiniz.

• Sınav tarihi eğitim danışmanlarınız tarafından size bildirilecektir.

• Sınavdan en az 50 puan almanız gerekmektedir.

• Eğitimin kesin kaydından sonra iptal ve iadesi olmamaktadır.

1- KVKK Eğitiminde Neler Var

2.Kişisel Verilerin Korunması Eğitim İçeriği ve Başlangıç

3.Kişisel Verilerin Korunması Mevzuatının Gelişimi ve Uluslararası Düzenlemeler

4.KVKK Amacı ve Kapsamı

5.Yer ve Zaman Bakımından Uygulanması

6.Kişisel Veri, Özel Nitelikli Kişisel Veri

7.Veri İşleme, Veri Sorumlusu

8.Veri İşleyen

9.Kişisel Verilerin ve Özel Nitelikli Kişisel Verilerin İşlenmesi

10.Kişisel Verilerin İşlenme Şartları; Açık Rıza

11.Kişisel Verilerin İşlenme Şartları; Açık Rıza Aranmayan Haller Hukuka Uygunluk

12.Kişisel Verilerin Aktarılması

13 Kişisel Verilerin Yurtdışına Aktarılması; Yeterli Koruma, Kurul İzni

14.Kişisel Verilerin İşlenmesinde Genel İlkeler

15.Veri Sorumlusunun Yükümlülükleri

16 Veri Sorumlusunun Aydınlatma Yükümlülüğü

17.Aydınlatma Yükümlülüğünde Yer Verilen ilgili Kişilerin Hakları

18.Veri Sorumlusunun Başvuruları Yanıtlama Yükümlülüğü kapsamında Başvuru Yönetimi

19.Veri Sorumlusunun Sicile Kayıt Yükümlülüğü; VERBİS

20.Veri Sorumlusunun Veri Envanteri Oluşturma Yükümlülüğü

21.Veri Sorumlusunun Veri Güvenliğini Sağlama Sorumluluğu

22.Veri Güvenliği kapsamında veri sorumlusunca alınacak İdari ve Teknik Tedbirler

23.Özel Nitelikli Kişisel Verilerin İşlenmesinde Alınması Gereken Yeterli Önlemler

24.Veri Yönetim Yapısı, Denetim ile Silme, Yok Etme ve Anonimleştirme Yükümlülüğü

25.KVKK Aykırılık Halinde Uygulanacak İdari ve Cezai Yaptırım

26.Kişisel Verilerin Korunması Kanununa Uyum Projesi

27.Kurul Kararları, İhlaller ve Kesilen Cezalar

28.KVKK Projesi Yol Haritası Üzerine

29.KVKK Uyum Projesinin İlk Aşaması Veri Koruma Yönetimi

30.KVKK Uyum Projesi Veri Envanteri Öncesinde Konsepti Belirleyin

31.KVKK Uyum Projesi 4 Veri Envanteri Hazırlığında Özet Envanter Oluşturun

32.KVKK Uyum Projesi 5 Veri Envanteri

33.KVKK Uyum Projesi 5 Veri Envanteri Devam

34.KVKK Uyum Projesi 5 Veri Envanteri Devam

35.KVKK Uyum Projesi 6 Gerekli Dokümantasyon

36.KVKK Uyum Projesi 7 Politikalar

37.KVKK Uyum Projesi 8 Prosedürler ve VERBİS Bildirimi

6698 SAYILI KANUNDA YER ALAN TERİMLER

6698 SAYILI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNUNUN AMACI VE KAPSAMI

ANAYASAL BİR HAK OLARAK KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASINI İSTEME HAKKI

İLGİLİ KİŞİNİN HAK ARAMA YÖNTEMLERİ

KANUN KAPSAMINDA HAK VE YÜKÜMLÜLÜKLER

KİŞİSEL VERİ SAKLAMA VE İMHA POLİTİKASI

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNE İLİŞKİN TEMEL İLKELER

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNUNA DUYULAN İHTİYAÇ

KİŞİSEL VERİLERİN YURTDIŞINA AKTARILMASI

ÖZEL NİTELİKLİ KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENME ŞARTLARI

VERİ GÜVENLİĞİ İÇİN WİFİ GÜVENLİĞİ

VERİ SORUMLUSU VE VERİ İŞLEYEN

• Hukuk Müşavirleri ve Avukatlar,

• Kamu ve Özel Sektör fark etmeksizin,

• İnsan Kaynakları yöneticileri ve İK çalışanları

• Bilgi İşlem Merkezi yöneticileri ve Bilgi İşlem çalışanları,

• Hakla İlişkiler bölüm yöneticileri ve çalışanları,

• Satış, İş Geliştirme ve Pazarlama bölüm yöneticileri ve personeli,

• Kişisel Veri Sorumluları,

• Kişisel verilerin korunması konusunda bilinçlenmek isteyen tüm bireyler.

• Muhasebeciler ve mali müşavirler

• Alana ilgi duyan herkes

• Bütün küçük, orta ve büyük ölçekli işletmelerde KVKK Uzmanı olarak görev alabilirsiniz.

BU KURSTA İŞ VAR

Eğitim bitiminde uygulanan sınavın ardından eğitim programına katılan adaylara Eğitim sertifikalarını vererek kolaylıkla bu alanda iş yaşamına atılmalarına destek olmaktayız.

Eğitim boyunca, Kişisel Verilerin Korunması Kanununun içeriği hakkında detaylı bilgi ediniyorsunuz. Kanunun uygulanması ve pratik iş dünyasında oluşturduğu değişiklikleri detaylı olarak öğrenerek, kendi çalışma alanınıza nasıl entegre edeceğinizi kavrıyorsunuz. Eğitimi tamamladığınızda, bütün KVKK sürecini yönetmek için yeterli donanımı edinmiş oluyorsunuz.

KVKK uzmanı olarak görev aldığınızda sorumluluklarınız arasında; bağlı bulunduğunuz kurum ya da şirketin ihtiyaçlarını belirlemeye yönelik incelemeler yapmak, yetkili merciler tarafından alınan kararların uygulanması için adımlar belirlemek, süreci denetlemek, KVKK uygulamaları için yüksek verimli alternatif stratejiler geliştirmek, üretim ve hizmetlerden maksimum fayda elde etmeye yönelik adımlar atmak, kişisel verilerin korunması konulu, yurt içi ve yurt dışı gelişmeleri anlık olarak takip ederek kurumunuzun entegrasyonunu kolaylaştırmak yer alıyor.

Üniversite onaylıdır. Sertifikalarınız E-Devlette Sorgulanabilir.

KVKK uzmanı olarak kariyerinize yön verdiğinizde, özel sektörde, şirketinizin KVKK uyum sürecini yönetebilirsiniz. Sertifikanız, süreç yönetimiyle ilgili yeterli donanıma sahip olduğunuzu ispatlar niteliktedir. Son dönem devlet kadrolarının önemli bir kısmı da KVKK uzmanlığı ve uzman yardımcılığıdır. Bu kadrolarda görev alabilmeniz için mühendislik ya da sosyal bilimler fakültesinde 4 yıllık lisans eğitimini tamamlamanız gerekiyor.

Eğitim planı 120 saatlik video ve sunumlardan oluşuyor. KVKK ve entegrasyon süreci hakkında bilmeniz gereken her noktaya değinen bu eğitim serisi 1 ay sürüyor. Derslerinize bu süre boyunca istediğiniz günün her saatinde ve istediğiniz her yerden katılabiliyorsunuz. Eğitim zengin kaynaklarla hazırlanmış sunumlar ve uzmanların hazırladığı video derslerden oluşuyor.

Eğitimi tamamladığınızda, sertifika sınavına girişe hak kazanıyorsunuz. 3 defa sertifika sınavına girme hakkınız bulunuyor. Sertifika sınavında 50 ve üzeri puan aldığınızda, Türkiye’nin her yerinde geçerliliğe sahip sertifikanızı alabilirsiniz. İlk sınavda yeterli puan alırsanız, diğer sınav haklarınızı kullanmayabilirsiniz. Sertifika sınavınız eğitim programının son haftasında gerçekleşiyor. Net sınav tarihleri, eğitim danışmanı tarafından size önceden bildiriliyor. Sınavda başarılı olduktan sonra, 2 hafta içerisinde Üniversite onaylı sertifika belgeniz adresinize ulaştırılıyor. Sertifikanızı daha erken dönemde kullanmak için sertifika kodundan da yararlanabilirsiniz. Sertifika bilgilerinize E-Devlet kanalından da ulaşabilirsiniz.

Sertifika Alanlar

Yorumlar
Başarılı Sertifika Eğitimlerinin özel yorumlarını okuyun

Eğitimini Bul

Seçtiğin eğitimi kredi kartı yada banka havalesi ile hemen satın alarak eğitimine hemen başlayabilirsin..

Kolay Satın Al

Seçtiğin eğitimi kredi kartı yada banka havalesi ile hemen satın alarak eğitimine hemen başlayabilirsin..

Dilediğin Zaman İzle

Eğitimin gün ve saati sana bağlı, dilediğin an bilgisayarından yada telefonundan eğitimleri izleyebilirsin.

Sertifikan Adresine Gelsin

Sertifikan üniversiteden adresine gelsin, Sertifikanı CV’ne altın harflerle yazdır.

Biz Sizi Arayalım

Eğitimler ve sertifika programları hakkındaki sorularınızı hemen cevaplayalım!

WHATSAPP YARDIM
MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ

Diğer Eğitimlerimiz

© 2016-2021 Meslekburda. Tüm Hakları Saklıdır.